2015. december 29., kedd

crystal nails gél lakkok - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó 2db Crystal nails gél lakk. Teljesen újak.
Eredeti áruk: Prismatic: 1880, - Python: 2650, -
-Crystal nails python crystalac brown
Ellenállhatatlan kígyóbőr minta; élethű és elképesztően látványos. Ez a klasszikus CrystaLac a legjobb választás, ha vendéged rajong az állatmintáért, a kígyóbőrt pedig kifejezetten imádja.
Használata könnyű:  az alaprétegként felvitt Base Gel után egy vékony réteg színt kenünk fel, amit nem köttetünk ki. És most jön a kígyó-titok: egy pontozótű segítségével Easy Off Hardener Gel-t csepegtetünk több sorban a még meg nem köttetett színre, mely „ széttolja az anyagot”. A foltok peremén keletkező ezüstös csillogásnak köszönhetően lesz igazán kígyóbőr hatású. UV lámpában 2-3percig köttetem, majd Easy Off Top Gel-lel vagy Clear/Top 0 CrystaLac-kal borítom. Vékony köröm esetén a Base Gel után vihetünk fel egy vagy két v! ékony réteg Easy Off Hardener Gel-t.
-Crystal nails Prismatic crystalac blue
Soha nem látott, lenyűgöző hatású CrystaLac, amely rugalmas és leoldható. Prismatic CrystaLac-kal készült körmök a fényben hologramosan ragyognak: ahogy vendéged mozgatja az ujjait, úgy vándorolnak körmödön a szivárvány színei!
Bármely rugalmas top zselé 2 rétege közé kenjük fel két rétegben. Száraz és fényes alapra használjuk. Természetes köröm esetén kenjünk 0/átlátszó ONE STEP CrystaLac-ot alap- és fedőrétegnek.
zselés és porcelán műköröm esetén bármely rugalmas műkörömre használható top zselével tökéletesen működik, például TopShineXtreme, Top Seal, Top Seal Light. A formára reszelt, finomított körmöket alapozzuk le egy top zselével, majd vigyük fel a Prismatic CrystaLac-ot két rétegben, majd fedjük az alaprétegként használt fényzselével. Easy Off Hardener Gel-lel való meger! ősítő technikánál a lefixált Easy Off Top Gel felületé! re vigyük fel, majd ezzel is fedjük le.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-01-19 22:03 . crystal nails gél lakkok - Jelenlegi ára: 4 000 Ft