2016. január 31., vasárnap

Kakaóvaj tömb finomítatlan 100 g - Jelenlegi ára: 1 110 Ft

Finomítatlan kakaóvaj!  Testet lelket ápoló kakaós illat.
A finomítatlan kakaóvajból egy szűrt növényi zsiradék, a kakaópor egy részét eltávolították, ezért változó intenzitású barnás-bézses árnyalatú. Az MM Gold natúr kakaóvajjal jól lehet dolgozni pl.  masszázskrémek, babakrémek,  testápolók és ajakbalzsamok készítésénél, hiszen a kakaó karakteres illata és a zsírsavak csodálatos hatása megmarad.  Szappanba superfat-nek javasoljuk.
Fontos tudni, hogy a kakaóvaj az élelmiszeriparból átvett növényi zsiradék, és a világon nem állítanak elő "kozmetikai" kakaóvajat. Sokszor kérdezik, hogy ebből a kakaóvajból lehet-e csokoládét készíteni. A csokoládé lelke a jó minőségű kakaóvaj; 25 kg-os tömbjeink egyértelműen élelmiszer minőségűek, a kozmetikai bakteriológiai bevizsgálás jelen pillanatban szigorúbb, mint az élelmiszeripari. Mindazonáltal az MM Gold Natur! kakaóvaj prémium kozmetikum és kozmetikai alapanyagként került forgalomba Magyarországon.
A finomítatlan kakaóvaj erőteljes csokoládé illata és íze elragadó. Finomított társa selymesebb és puhább; illata csupán enyhén kakaós.
A kakaóvaj a test hőmérsékletén olvad, a bőrt puhává és simává teszi. Jó állapotban tartja a száraz, repedezett bőrt, segít elkerülni a bőrt külső tényezők miatt érő káros hatásokat, megelőzi bőrirritációk kialakulását. Reggel és este a megtisztított bőrre vigye fel, és finoman masszírozza be.
Összetevők: THEOBROMA CACAO SEED VAJ

Jelenlegi ára: 1 110 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Kakaóvaj tömb finomítatlan 100 g - Jelenlegi ára: 1 110 Ft