2017. február 23., csütörtök

szépségcsomag - Jelenlegi ára: 69 900 Ft

Elonyök És Hatások
Kövesd a Beauty Expert program lépéseit, és nyerd vissza szinte azonnal a bőröd fiatalságát! A bőr hidratáltsága akár 7%-kal is nőhet az első 7 napban! * A ráncok mértéke és mélysége pedig 15%-kal csökkenhet mindössze 15 nap alatt**! A gondosan kidolgozott program ezen elvek alapján működik:
Innováció: a szépségipar legújabb technológiai vívmányait alkalmazzuk (galvanikus áram), amelyet a legjobb, már sokszor bizonyított termékeinkkel ötvözünk.
Szinergia: teljes körű kezelésben részesíti a bőrt belső (a hyaluron- és kollagéntartalmú étrend-kiegészítőkkel) és külső szempontból is. Méghozzá a már említett 4+1 fázis segítségével: Tisztítás, Masszázs, Hidratálás, Lifting
Mérés: a program hatékonyságát folyamatosan, bármikor gyorsan ellenőrizhetjük a speciális mérőeszközzel.
Kényelem: mindent, amire szükséged van, egyetlen elegáns készletben megtalálod. Az egész folyamat mindössze 16 percet vesz igénybe, és bárki könnyen elsajátíthatja saját otthona kényelmében, vagy éppen a szépségszalonokban. *A vizsgálatokat különböző korú és bőrtípusú embereken végezték el. **A forrás a 2013-ban megjelent American Society of Plastic Surgeons, - A Neodermyl összetevő hatására vonatkozó eredménye. *** A Captain Beauty színe eltérhet a képen láthatótól.
A program intenzitása és időtartalma személytől, bőrtípustól és kortól függően eltérő lehet.
Az Első Héten normál és száraz bőr esetén a program napi szintű használata ajánlott. Zsíros és érzékeny bőrnél viszont először mindössze heti két alkalom javasolt. A nagyon érzékeny bőrűek pedig hetente mindössze egyszer menjenek végig a 4+1 programon. A Második Héten majd utána Három Hónapon Keresztül (vagy szükség szerint) a normál és száraz bőrűek hetente három-négy alkalommal alkalmazzák a programot. A zsíros és érzékeny bőrűek heti két alkalommal, a nagyon érzékeny bőrűek heti egy alkalommal.
Emellett javasoljuk a Biotissima Hyaluron&Collagen Komplex étrend-kiegészítő fogyasztását. Havonta 15 napon keresztül napi 1 kapszula, amely segít megerősíteni a bőrt, a körmöt és élénkebbé varázsolja a haj színét.
Bemutatás
A kit tartalma:
Captain Beauty: forradalmian új eszköz, amely 4 alapvető feladatot lát el: Tisztítás, Masszázs, Hidratálás, Lifting.
Biotissima Age Counter hidratáltságmérő
A nemzetközileg a leginnovatívabb összetevőként díjazott Pentavitin-t tartamazó Biotissima arcszérum az azonnali és mély hidratálásért. A Biotissima lifting-hatású szérum pedig bőrfiatalító hatású Neodermylt, tartalmaz, amelyet szintén a leginnovatívabb összetevőként díjaztak nemzetközileg.
A Biotissima Hyaluron&Collagen Komplex étrend-kiegészítő kapszulák megőrzik a bőr, a köröm és a haj egészségét. A Biotissima kétfázisú sminklemosó és Biotissima aloe verát tartalmazó arctonik, az Ecocert által elismert termék!
Akár otthonra akár kozmetikába tökéletes választás! Most ajándék arcmaszk méhméreggel (bio botox)
A csomag ára 69900. -
Törzsvásárlói kártyával: 55920. -
A kártya kiváltása díjmentes, kötelezettség mentes, és további ajándék termékek járnak hozzá!
Írj egy üzenetet a rendelés előtt, ha törzsvásárlói kedvezményt kívánsz igénybe venni

Jelenlegi ára: 69 900 Ft
Az aukció vége: 2017-03-15 13:50 .