2017. november 29., szerda

Fjallraven Travel Toiletry Bag uti neszesszer - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Eladó Fjallraven Travel Toiletry neszesszer. ÚJ!!!     26 cm  x 9 cm  x  17 cm   Világoskék!!!!
Fjallraven Travel Toiletry Bag úti neszesszer:  Praktikus úti neszesszer tartós G-1000 HeavyDuty Eco anyagból, bőr berakással. Nagyméretű belső rekeszében több zsebet is találsz (a többségük nyitott, az egyik cipzáras), így piperecikkeid mindig rendezettek maradnak. A belső rész anyaga vékony poliamid, amit gyerekjáték lemosni, ha foltos lenne vagy bepiszkolódna. Kívül még egy cipzáras zsebbe is pakolhatsz. Minden oldalán bélelt kivitelű, így védi a belepakolt holmikat, és akkor is stabilan megáll, ha nincs teljesen megpakolva. A rövidebb oldalain füleket, a belső rekesz cipzárjának belső oldalán pedig tartóhurkot találsz – ezeknél fogva bárhová felakaszthatod a fürdőszobában. Finoman kidolgozott darab: sokáig elkísér útjaidon, és a korral egyre elegánsabb lesz. Kimondottan jó párost alkot a Travel Pack utazótáskával (cikkszám: 25514).
Anyag
G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton
Felhasználás szerint
Utazás
Anyagok
G-1000 (vaxolható)
Tömeg
210 g
Nem
unisex
Méret
3 L
A Fjall Raven története Svédországban 1950-ben kezdődött az akkor mindössze 14 éves Å ke Nordin egy hegyi túráján. Å ke egy akkoriban használatos hátizsákkal vágott neki az erdőnek, de út közben döbbent rá, hogy a hátán körteformára deformálódott zsák milyen kényelmetlen, bosszantó útitárs. Egy gyors elhatározással saját kezébe vette az ügyet és fából vázszerkezetet készített, hogy a súlyt egyenletesen oszlassa el a hát felületén. Az évek teltek és idővel Å ke megalapította saját cégét Fjall Raven néven. Célkitűzéseik azonban változatlanok maradtak: megfelelni az állandó kihívásoknak, innovatív és okos megoldásokat találni, folyamatosan fejleszteni az anyagokat, kevesebb súlyt és nagyobb mozgásszabadságot biztosítani.  
A cég által kifejlesztett felszerelések nem követik a legújabb trendeket, hanem hosszan tartó minőséget kínálnak. A funkcionális felszerelés elősegít, hogy a természettel való találkozásból mindig a lehető legtöbb pozitív élménnyel térhessünk vissza a dolgos hétköznapokba.  
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.


Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-19 21:11 .