2018. október 27., szombat

Hoya Super HMC Pro1 uv(0) szűrő 72mm JAPAN - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Hoya Super HMC Pro1 uv(0) szűrő 72mm JAPAN
 
A tok nincs meg hozzá!!!
 
Termékinformáció:
Az ultraibolya-szűrő elnyeli az ultraibolya fénysugarakat, amelyek gyakran a kültéri felvételeket homályossá és homályossá teszik. Ez egy univerzális szűrő a finom időben, mind a színes, mind a fekete-fehér film esetében.
 
jellemzői:
 
Pro 1 sorozat: Innovatív technológiának köszönhetően a Hoya képes volt legmagasabb minőségű tetőablak-szűrőket előállítani, csak 1 mm vastagságú edzett üvegével. A 3 mm vastagságú, szuper vékony kivitelben ezek a szűrők még mindig elülső menettel rendelkeznek, de megakadályozzák a vignettálást (sarkok árnyékolása), és a hagyományos szűrőkhez képest 40% -os súlycsökkenést eredményeznek.
Super HMC: A
Super HMC bevonattal ellátott Hoya szűrők saját osztályukban vannak. Az átvitelt és a színsemlegességet tekintve szinte forradalmi teljesítmény ugrás. A Skylight 1B szűrő mindkét oldalon 12 réteggel van bevonva, ezáltal hihetetlen 99, 7% -os átvitelt biztosít. A lehető legnagyobb felületi pontossággal kombinálva ez tovább növeli a kóbor fény elnyomását, és képes lenyűgöző lövéseket készíteni nagy nyílásokkal anélkül, hogy feláldozná a lencsék teljesítményét.
Alkalmas digitális fényképezőgépekhez
Hoya UV Filter Pro 1, Super HMC (Hoya Multi bevonatú) 72 mm-es szűrőátmérővel

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 18:14 .