2019. július 29., hétfő

011XXX EGO: PESTI LÁNYOK - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

"Bemutatom Sári barátnőmet, teljes nevén Kormos Sárit. Mai kis lány ő is, olyan, mint Bodnár Ilus. És mégis más. Ha rágondolok, gondolatban erőszakos Sárinek nevezem. Pedig ő talán nem is erőszakos, hanem: erős. Életrevaló, a mai élettel, a maga sorsával megbirkózó erős Sári.
Amikor megismertem, akkor még a jómódú pesti kis lány életét élte. Négy gimnáziumot végzett, egyéves kereskedelmi tanfolyamot. Tanult franciául, tanult zongorázni. Édesapja egy nagy vállalatnak volt fontos helyet betöltő főtisztviselője. Azt hitte, élete végéig ennél a vállalatnál marad, melynél hivatalnoki pályáját megkezdte - és halad majd előre, egyre több fizetés és az igazgatói cím felé... Szép lakásuk volt Kormoséknak, ügyes háztartási alkalmazottjuk és Sári meg Jancsi mindent megkaptak, amit nagyon szerettek volna. Pedig Jancsinak nagy igényei voltak: football-labda, tenisz-rakett, srófos korcsolya, ródli, és idővel mégis mindent megkapott. Sárinak másarányúak voltak az igényei, szeretett volna érettségizni, egyetemre járni. Az ő kívánságát nem teljesíthették szülei.
Mire Sári elvégezte a kereskedelmi tanfolyamot, édesapját B-listára helyezték. A vállalat elvesztette a maga régi telepeit, megrendelőit, ott, megszállt területen. Összezsugorodott, nem birt el több nagyfizetésű tisztviselőt. Végkielégítéssel elbocsátotta régi érdemes hivatalnokát. Meghökkent a család, most mi lesz? Olyan gyorsan nem kap az ember más állást. Egyék meg a végkielégítést?
- Intézkedni kell, - mondta Sári.
- De hogyan? - kérdezte ideges, törékeny édesanyja. "
Amennyiben 2500ft felett vásárol tőlünk Budapesten ingyen házhoz szállítunk. 2500ft alatti vásárlásnál a könyvek Budapesten a 4-6 villamos vonalán bárhol átvehetőek a délutáni órákban hétköznapokon.
A könyveket banki átutalás esetén az összeg beérkezése utáni napon postázzuk.
10000Ft feletti vásárlásnál a postaköltséget átvállaljuk.
Sorszám: 13596


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2019-08-19 10:53 .