2020. július 24., péntek

Jégvarázs hátizsák 3D-s Olaf mintával -Új AKCIÓS- - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Jégvarázs hátizsák 3D-s Olaf mintával - Új!
Ovis vagy iskolatáska -
4 éves koról!
Kicsiknek, lányoknak!
Leírás: - Kedvenc meséd a Jégvarázs, és szeretnéd ha nem csak akkor élhetnéd bele magad a varázslatos jeges kalandba ha éppen a rajzfilmet nézed otthon?
Akkor tökéletes választás számodra ez a kisebb méretű hátizsák, hiszen azon kívül, hogy praktikus kialakításának köszönhetően több cipzárral ellátott zsebe van, és az oldalán is hálós tárolót helyeztek el, még kedvenc meséd imádott bohókás hóembere Olaf is megtalálható rajta.
- Ha szeretnénk a hátizsákot vállon és kézben is tudjuk hordani, mivel a kényelmes vállpántokon kívül egy fogantyút is elhelyeztek a táska tetején.
- Szerezd be minél hamarabb, pakold bele minden szükséges holmidat, játékodat, és már indulhatsz is otthonról.
Megnevezés:  ovis hátitáska,
Mérete: 35 cm,
Darab szám: 1 db,
Leírás:  3 d Olaf mintával,
Anyaga: Tartós, prémium minőség 
Minőség: 1. osztály,
Márka: Disney
Hivatalos Kids Eroswan licenszelt DISNEY termék.
Eredeti, bontatlan termék!
Megjegyzés: Kb. 7. éve Vaterázom, magam és barátom megunt és új termékeinek eladása kapcsán, ezért alapjaiban is öszinteséget, becsületességet és a minőséget tartom a szemem elött. Pár fontos dolgot, ezért már leírhatok....
- Mielött valamit megrendelsz tölem, kérlek írj és kérdezz. Aznap válaszolok.
- A termék leütését követően, 1 nap alatt felveszem veled a kapcsolatot és átküldöm a megadott e-mail címre a szükséges adatokat is.
- Pontosan 5 munkanapot várok a válaszra és az utalásra.
- A temék árának beérkezése (sms értesités) után 1-5 munka nap alatt feladom a kért és kiválasztott terméket. (Tudom lehetnek a leütést követően emberi és elfogadható indokok, de a mai technika banki "Giró rendszer" már 2-4 óra alatt elvégzi az utalást, de legrosszabb esetben a következő munkanap teljesiti. Így az erre való ismételt hívatkozást, kifogást már én sem fogadhatom el. )
FIGYELEM! - Ha ezen adott, s egyszerű feltételek nem valósulnak meg (elfogadható emberi indok alapján) akkor én a termék eladásától azonnal elállok, és leadott negatív értékelés után, azt újra meghírdetem.
Köszönöm a megértést és a türelmet.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-25 08:41 .