2020. október 25., vasárnap

LG Házimozi rendszer, erősítőként és rádióként használható - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Amikor még jóval több időt töltöttem zenehallgatással és filmnézéssel sokat használtam erősítőként ezt a házimozi rendszert, most viszont mert ritkán van időm vele foglalkozni meg kell válnom tőle.
Funkciók:
350 W-os erősítő 7 különböző beprogramozott sztereó, 6 fajta Dolby Sorrund hangbeállítással, DTS és Dolby Pro Logic II hangrendszer (az utóbbi a sztereó jelet 5 csatornás hangjellé alakítja át). A Pro Logic II dekódolást kipróbáltam 5. 1-es filmek sztereó átjátszásával és valóban érzékelhető volt a sorrund hatás. Az eredeti 5. 1-es hang optikai kábellel vihető csak át, erre van lehetőség az optikai kábel bemenet miatt.  
FM/AM rádió, programozható csatornák, RDS adatok kijelzése (rádió adó, műsor, szerző, dalcím megjelenik a kijelzőn), PTY search funkció.
Tartozékok:
2db első, 2db hátsó, 1db középső 5 x 100W-os hangfal, 1 db 200W-os mélynyomó, hangfal kábelek, FM rádióantenna, távirányító.
Hibák/hiányosságok:
DVD lejátszó nem működik. Nyitható, csukható, lejátszás esetén NO DISC felirat jelenik meg.
Hiányzik az előlapi borítás a gombokhoz tartozó feliratokkal. Az öt gomb közül a két jobb szélső a rádióhoz tartozó keresőfunkció, a középső a rádióállomás programozó, amik csak itt érhetők el a távirányítóról nem ezért fontosak (a két bal szélső a DVD lejátszó gombjai ezeknek a hibás lejátszó miatt nincs jelentőségük).
Ha az erősítő "LIVE" hangszínre van állítva, a rádió bekapcsoláskor az erős mély hangok berecsegnek. Átkapcsolva más hangszínre majd újra visszaállva "LIVE"-re viszont már jó. Nem tudom mi az oka, de csak a rádiónál és csak ennél a hangbeállításnál fordult elő a probléma.
A bal első hangfal kábele nem az eredeti gyári utólag lett pótolva.
Az előlap fölött a borításon kis horpadásnyom (lásd a képen)
Lehetőség szerint személyes átvétellel, szükség esetén postán csomagszállítással. Kérdések esetén állok rendelkezésre.


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-10-25 17:50 .