2021. december 2., csütörtök

Columbia Férfi cipő, nagy méret, 46-os, KIÁRUSÍTÁS!!! - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Columbia  "Ravenous lite" férfi cipő!!
Poliészter hálóval fedett felsőrész;
Omni-Grip tapadást segítő talpfelület;  
Techlite könnyített középtalp.
Sportos kialakítású, kényelmes, jó szellőzést biztosító férfi szabadidő cipő, amely a mindennapokra és könnyebb gyalogtúrákra egyaránt ajánlott viselet.
Az elképesztően könnyű cipőben az egész napos használat során sem fog fájni a lába.
Méretek :  
46 (US méret 11, 5): belső talphossz a kivehető talpbetétet mérve: 29, 3cm.
Omni-Grip:
Az Omni Grip a Columbia által kifejlesztett talpkialakítás rendszer. Az Omni-Grip® a legkülönbözőbb talajviszonyok mellett is megfelelő tapadást biztosítja. Külön-külön tapadási megoldásokat terveztünk a hegymászáshoz, túrázáshoz, a havas útviszonyokra és a vízhez, hogy ily módon biztosítsuk a stabilitást a különféle szabad téri tevékenységek közben, függetlenül attól, hogy milyen kalandról van szó. A hegymászáshoz használható lábbelikben található többirányú kapaszkodó zónák elősegítik a mászást és az elrugaszkodást. A kétzónás téli talpminta szilárd lépést biztosít a tömör havon és jégen, illetve a puha, latyakos havon és a porhavon. A túratalp úgy került kialakításra, hogy a laza porban és kavicsban is kapaszkodjon, és rücskös kerülettel rendelkezik. A vizes felülethez fejlesztett talp két bevágásos zónát tartalmaz (kis vízelveueztő zónák, melyek segítségével kikerül a víz a cipő alól) a nedves felületeken való jobb tapadás érdekében, valamint a kerület is úgy van kialakítva, hogy szilárd földön stabilan meg lehessen állni.
Tech-lite:
Az outdoor lábbelikben a kiváló kényelem és kipárnázottság biztosítására tervezett Techlite® középtalp tartósan elnyeli az ütéseket, fix támaszt ad a lábnak és ideális anyag a lábbelik gyártásához. Zárt cellás rendszerű anyag, azaz természetes módon antimikrobiális hatású, könnyen tisztítható, és szagálló. Mi több, a Techlite elkészítésénél alkalmazott gyártási folyamat jelentős környezeti előnyökkel bír a többi középtalp technológiával szemben: a Techlite öntési folyamat a gyártási veszteséget 25-30%-kal csökkenti, így sokkal kisebb a környezeti terhelés.
Garantáltan új és nem kínai másolat, közvetlenül az  USA -ból.
BM3736-380


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 12:57 .