2022. február 17., csütörtök

Napok romjai - Anthony Hopkins, Emma Thompson - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Jó állapotban lévő használt DVD.,
A lemezen pár kisebb karc, de ezek a lejátszást nem befolyásolják
(teszteltem DVDFab-bal, ami akadás nélkül beolvasta).
Hang (borító alapján): angol, német, francia, olasz, spanyol
Felirat (borító alapján):  magyar, angol, német, francia, spanyol, holland, lengyel, cseh, svéd, norvég, olasz, török, portugál, héber, izlandi, görög, finn, dán, bolgár, hindi, arab
Napok romjai
(The Remains of the Day)
Rendező:  James Ivory
Szereplők:  Anthony Hopkins, Emma Thompson, James Fox, Christopher Reeve
Leírás:
James Ivory 8 Oscar® -díjra jelölt alkotásában Stevens (Anthony Hopkins – A bárányok hallgatnak, Hannibal), Darlington Hall főkomornyikja hosszú útra készül. Jelenlegi munkaadója, egy gazdag amerikai üzletember kérésére – aki Lord Darlington kastélyával egyetemben, mint egy patinás, ódon bútordarabot, szolgálataival együtt őt is „ megvette” – a régi szolgálóhad helyére keres kevesebb számú, de annál rátermettebb személyzetet. Így esik választása Miss Kentonra (Emma Thompson – Értelem és érzelem, Apám nevében) a nem is olyan rég még teljes fényében csillogó kastély egykori házvezetőnőjére, akit vissza szeretne csábítani a Darlington Hallba. Útban Miss Kentonhoz különös érzések lesznek úrrá a férfin: a valósággal, az addig szinte hermetikusan elzárt világgal szembesülve észrevétlenül átértékelődik elmúlt élete, melyet az angol főrendnél kizárólag egyetlen célnak, a tökéletes szolgálatnak, a „ nagy” komornyikká válásnak rendelt alá, miközben gazdájánál a korszak világformáló egyéniségei adták egymásnak a kilincset. A tűnt idő frissen leporolt emlékei, az egykori érzelmek és egy beteljesületlen szerelem szorításában a Miss Kentonnal való találkozás sem hozhatja meg Stevens számára a megnyugvást... A férfi rájön, hogy mivel élete egyetlen célja az volt csupán, hogy másokat szolgáljon feltétel és kétkedés nélkül, közben elszalasztott minden lehetőséget és szépséget, amit az élet nyújthat.
Extrák: lásd a mellékelt képeket.
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.
Napok romjai

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2022-02-18 01:42 .