2022. július 2., szombat

VOLTCRAFT DL-250V Feszültség adatgyűjtő Kalibrált (ISO) Mérési méret Feszültség 0.01 - 30 V PDF f... - Jelenlegi ára: 59

 Voltcraft DL-250V feszültségadat-gyűjtő
Mérési tartomány 0 - 30 V/DC
Hordozható adatgyűjtő LCD kijelzővel
31320 mérési érték tárolható
Beállítható mérési intervallumok: 10 mp - 24 óra
PDF-jelentés automatikus létrehozása
Konfiguráció internetes böngészőn keresztül
Piros LED az alacsony- és magasszintű riasztási funkcióhoz
LED-es állapotkijelző
A naplózás kezdete: automatikusan vagy manuálisan
USB-port
Kompakt és nagy teljesítményű
A Voltcraft DL-260A készüléke egy kisméretű, hordozható adatgyűjtő LCD-kijelzővel és beépített lítiumelemmel. A mért feszültségadatok felügyeletére és rögzítésére tervezték. Ez a feszültség-adatgyűjtő, amelynek kapacitását nagy mennyiségű mérési adat tárolására tervezték, beállítható kritériumok alapján végzi a rögzítést.
.
Böngésző segítségével egyedileg konfigurálható
Az adatgyűjtő konfigurációja teljesen egyedi módon, a szükségleteknek megfelelően végezhető internetes böngészőprogramon keresztül. Amint befejeződött az adatok rögzítése, és az adatgyűjtő USB-portra van csatlakoztatva, automatikusan létrehozásra kerül egy PDF-fájl és egy további táblázatos fájl. Ez a felvétel tartalmazza a készülékkel kapcsolatos általános információkat, az adatgyűjtési beállításokat, a riasztási állapotot, valamint egy grafikont, amely mutatja az adatrögzítés időtartama alatt felvett mérési értékeket.
Jellemzők: Választhatóan azonnali vagy manuális naplózás
Felhasználó által meghatározható Hi/Lo-riasztási határok
Cserélhető elem
LED-es állapotkijelző
Mérőkapcsolat sodrott vezetékeken keresztül
Műszaki adatok: Adatgyűjtő jellemzők: PDF funkció ? Feszültség mérési tartomány (max. ): 30 V ? Feszültség mérési tartomány (min. ): 0. 01 V ? Gyártói szám: DL-250V ? Kalibrált: ISO ? Méret, hossz: 93 mm ? Méret, magasság: 19 mm ? Méret, szélesség: 37 mm ? Mérési időköz (max. ): 1 nap ? Mérési időköz (min. ): 10 mp ? Mérési méret: Feszültség ? Mérési pontosság, feszültség: 0. 5 % ? Súly: 59 g ? Súly, megjegyzés: Elemmel ? Termék típus: Feszültség adatgyűjtő
Szállítás tartalma: Adatgyűjtő , CD használati útmutató , 1 db CR2450 típusú gombelem
Figyelem: A kalibrálás kiterjedését illetően vegye figyelembe a "Downloads" menüben található minta kalibrálási tanusítványt. Erre a termékre a visszavonási jog nem érvényes.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #495163


Jelenlegi ára: 59 270 Ft
Az aukció vége: 2022-07-03 03:24 .