2019. április 26., péntek

Fitbit Charge 2 aktivitásmérő, fekete ezüst - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható kiváló állapotban lévő Fitbit Charge 2 aktivitásmérő saját dobozában gyári szíjjal és töltővel.
A legjobb ha a szívével kezd: folyamatos szívműködés megfigyelés, hogy konkrétabb képet kapjon az egészségéről. Egésznapos megfigyelés figyeli a lépéseit, megtett távolságot, lépcsőzést, elégett kalóriákat percekre lebontva; Egy töltéssel akár 5 napos felhasználás.
Figyelmeztett ha hosszabb pihenésre van szüksége A folyamatos aktivitás érdekében Charge 2 értesítést küld az aktuális állapotáról. Bátorít arra hogy legalább 250 lépést megtegyen óránként. Alvás megfigyelés Charge 2 rögzíti mennyit és milyen minőségű alvásban volt része. Halk ébresztő funkció segít a könnyebb ébredésben rezgő figyelmeztetésekkel. Különböző sportfunkciók. Megfigyeli az alap gyakorlatokat mint a futás, súlyemelés vagy pl a jóga. Az okostelefonon keresztül lehetősége van kapcsolódni a GPS navigációhoz, amely által real time követheti a megtett távolságot és terepet. Inteligens felvétel Charge 2 rögzíti a megtett gyakorlatokat. Folyamatos Cardio Fitness megfigyelés.
Kapjon egy jobb képet fitness szinten, hogy idővel javítani tudjon a személyre szabott Cardio Fitness gyakorlatain. Hívás, SMS, és naptár értesítő. Testreszabható órafelület Fitbit alkalmazás okostelefonra telepíthető.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-05-05 12:58 .