2019. április 26., péntek

YSS robogó automata szintezős lengéscsillapító - Jelenlegi ára: 15 079 Ft


YSS MONO SHOCK kombinált Nitrogén-Olaj üzemű hátsó lengéscsillapító egység. Szokott lenni króm és piros színben. Leütés előtt érdeklődj.
300 mm-es 1-2 személyes robogóhoz.
YSS történet:
A YSS Co. Ltd.   1988 óta gyárt lengéscsillapítókat. 2001-ben szerezték meg a ISO-9001-es minősítést. 2005-ben 20 év mérnöki tapasztalattal a háta mögött a versenysportból leigazolták Walter Preisig-et. A YSS 2006-ban megkapta a TÜV Rhineland Germany ISO/TS 16949 certifikációt és vele a folyamatos minőségellenőrzési kontrollt, ami feltétele, hogy a nyugati piacon motor alkatrész beszállítóként megjelenjen.
Ma már afrikát kivéve minden kontinensen van márkaképviselet. Az YSS évek alatt az Öhlins nyakára nőtt, töredék áron add prémium kategóriás lengéscsillapítókat.
Végigböngésztem a netet, az Öhlins 171. 000 - 391. 000 forint között árul lengéscsillapítókat.
310 mm-es technikai leírása:
Teljes hossz szemközéptől szemközépig 300 mm
MONOSHOCK elrendezés, EGYOLDALI, 1-2 személyes robogóhoz.
Rugó vastagság 8 mm
Spirálrugó átmérő 6. 5 cm.
Rugó manuálisan előfeszíthető 2 cm-t
Auromatikus rugóerő +50%
Automatikus csillapítás +50%
Hasznos rugóút a véghatárolóig 8 cm
Lengéscsillapító rúd vastagsága 12 mm
Szemek mérete furat/hossz 10x20-as. alul M8 X20.
Hibryd lengéscsillapító működési elve:
"High pressure nitrogen gas" vagyis 30 BAR töltésű rugóstag. A hagyományos olaj lengéscsillapítókban a tötlés csak a csillapításra korlátozódik, de itt a kirugózás 20%-át maga a gáznyomás végzi.
A lengéscsillapító belsejében dupla falu dugattyúkamra van. A terhelés, és útviszony függvényében, automatikusan változtatja a munkatérben az olaj mennyiséget.
(A gáz összenyomható, az olaj nem).
Intenzív összenyomódásoknál több olajat pumpál a munkadugattyú alá. Így a lengéscsillapító úgymond "hidraulikus emelőként" működik és megemeli a motort.
Sík útra érve nyugalmi állapotban kiereszt, és ismét puha lesz. Ezzel a rugóerőt és a csillapítást +50%-kal keményebbre veszi ideiglenesen, anélkül, hogy a rugóelőfeszítő anyát állítgatni kellene.
Bonyolultabb formában és nagyobb működési tartományban, de hasonlóan működik a buszok-kamionok hidropneumatikus szintező rugórendszere is.
Progresszív, vagyis váltakozó a rugótekercselés menetemelkedése, ami miatt a rugóerő felül puha, de alul kemény.
Ez  lengéscsillapító rendszer a legszélesebb tartományok között működik, a 44 kilós Mókuska, és a 120 kilós Ursula alatt is ugyanúgy rugózik.
Kompatibilis:
Alkalmas minden általános monoshock elrendezésű motorra.
 + 2000 Ft-ért felső felfogó átalakítót, a felül fűggőleges, átmenő csavaros lengéscsillapító változat helyére.
+ 4000 forintért tudok adni 3 cm magas elox alu lengéscsillapító emelőt, amivel 3 cm ülésmagasságot és 2 cm motor hasmagasságot nyersz.
A következő képen a felfogatók a másik oldalamon hirdetett Gáz lengéscsillapítón demonstrálva. A következő kép a számítógépre mentve nagy felbontásban nyílik:
Az új generációs lengéscsillapítónál gondoltak a gyors, szakszerű, roncsolásmentes szét és össze szerelésre. A hidraulikus részt kupak tartja, nem kell leflexelni. A kupak alatt figyel a szimering fedőlemeze, kivehető, javítható, nem fix része a lengéscsillapítónak.
A 300-es beépítését tekintve teljesen megegyezik a másik oldalamon hirdetett Monoshock Nitrogén töltésű GAZI gáztartályos lengéscsillapítóval. Összehasonlításul egymás mellett:
Paypal fizetés:
Mivel a pénz külföldre érkezik, küldeni legolcsóbban csak Paypal számlával tudsz:
Bővebben az ismerj+ alatt olvashatsz. Így küldhetsz pénzt saját költség nélkül.
2 perc alatt, a fotelból nyithatsz paypal számlát itt az interneten. Olyan bonyolult dolgokat kell megválaszolnod, mint hogy hívnak és hol laksz. A nullás, most nyitott saját számládra
1. ) utalhatsz Magyar bankszámládról ingyenesen
2. ) számládhoz hozzárendelheted a bankkártyád, amiről a paypal automatikusan fizet ingyenesen,
3. ) bebellaghatsz az Unicredit bankba személyesen feltölteni. (400 Ft)
Ezután egy kattintással fizethetsz nekem.
A paypal jutalékát az eladótól-pénzfogadótól vonja le, neked nincs + költsége, a fizetés HUF-ban történik.
A számlanyitás/fenntartás ingyenes, egyszer kell megnyitni és életed végéig használhatod.
Fizetést egyébként bárkinek a számlájáról elfogadok, előfordult már, hogy rokon barát utalt szivességi alapon.
Hogy miért nincs Magyar bankszámlám?
Ez egy valós,  külföldön adózott külföldi cég, külföldi székhellyel. Értelmetlen lenne Magyar bankszámlát nyitni, ugyanis ebben az esetben Magyarországon bevétel, vagyis adóalap képződik. Erre a tevékenységre céget kellene létrehozni, irodát nyitni, könyvelést vezetni. és minden közterhet meg kellene fizetni. A Magyar bankszámlára utlás hozzávetőlegesen 60-80% plusz költséget jelentene neked!!!
"Külföldi küldemény" 4000 Ft. Szállítás hajóval, érkezés 60 nap.
A nagvilágban bolyongó csomagokat online 0-24 órában ezen weblapon lehet figyelemmel kisérni:   http: //www. trackitonline. ru/
A csomag tranzittal érkezik, mert nincs Bangkok-Budapest közvetlen repülőjárat. Kikötő mégúgysem : -)
Nagynyomású teleszkóp nem szállítható repülőn.


Jelenlegi ára: 15 079 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 03:25 .