2021. november 27., szombat

Ionos szemkörnyékápoló kisgép - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


AZ AUKCIÓ TÁRGYA:
IONOS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KÉSZÜLÉK
Állapota: kipróbált
Három hatás a jobb bőrért:
1: enyhíti a sötét köröket és a puffadtságot
2: Fokozza az abszorpciót: a hőkezelés segíti a pórusok megnyitását, és lehetővé teszi a szérumok és krémek jobb felszívódását. Nagyfrekvenciás rezgés a bőrápolási termékek maximális hatékonysága.
3: enyhíti a szem fáradtságát: A gyengéd masszázs fokozza a vérkeringést, hatékonyan enyhíti a szem fáradtságát, megnyugtatja a fájó izmokat és a bőr feszültségérzetét, csökkenti a szempír, a fájdalmat.
-Szemgél, szérum használata ajánlott-
UTASÍTÁS:
Első üzemmód=kék fény:
A Blue Light masszázs üzemmódban enyhíti a fáradtságot, segíti a bőrt a méreganyagok kiszorításában és az ödéma kiküszöbölésében, átalakítja a szem kontúrját és görbületét, valamint a bőrt szilárdá és elasztikussá teszi.
Második üzemmód=vörös fény 45 ? + - 5 ?:
A Red Light mágneses hőemelési móddal növelheti a sejtek életképességét, felgyorsíthatja a vérkeringést, elősegítheti a fibroblasztok és a kollagén növekedését, jelentős hatást gyakorol a finom vonalak, a ráncok, a bőr feszítőképességének kiegyenlítésére, a színek elkerülésére és a heg elhalványulására, javítsák az öregedés jeleit.
Tápegység: DC 2, 5W Az akkumulátor kapacitása: 500mAh
Töltési idő: 1, 5 óra
Idő felhasználása:
Az első üzemmódban 8 órán át folyamatosan használható.
A második fűtési mód használata esetén folyamatosan 40 percig használható.
Ez a termék minden nap 3-5 percig használható
Műszaki adatok: Győződjön meg arról, hogy ujjai érintkeznek az intelligens érzékelővel. Helyezze a masszázsfejet a bőrére, és körkörös mozdulattal óvatosan mozgassa a szem belső sarkától a szem külső sarkáig. Hatékonyabb lesz a sötét körök és a finom vonalak hígítása a szem körül, ha  alkalmazzunk szemgélt.
Kérlek vedd figyelembe licitáláskor, ha licitzárás után két héten belül nem történik meg az adás-vétel negatív adása mellett a terméket újra meghirdetem!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 02:25 .