2021. november 27., szombat

Logitech G Pro játékhoz tervezett egér HERO 16K - Jelenlegi ára: 14 391 Ft

Eladó új Logitech G Pro játékhoz tervezett HERO 16000Dpi felbontású egér bontatlan eredeti csomagolásában.  
a az első helyre pályázol, akkor egy kiváló gaming egérre lesz szükséged. A G Pro játékhoz tervezett egér a Logitech-től nagyszerű választás. Az eSport-játékosok számára kifejlesztett egér a legpontosabb optikai mozgásérzékelővel, a gomboknál korszerű feszítőrendszerrel, valamint beépített memóriával lett felszerelve, ezáltal minden gond nélkül teljesíti a játékutasításokat a számítógépes játékok során. Az egér továbbá strapabíró és alacsony tömegű, amelynek köszönhetően rendkívül gyors és pontos lehetsz a csatamezőn.
Érzékelő az igényes játékokhoz
Az állandó pixelpontos célzás képes megadni azt az apró előnyt, amely a legmagasabb szintű versenyeknél is meghozhatja a győzelmet. Mindez az egérben elhelyezett PMW3366 érzékelőnek köszönhető, amely hobbi és professzionális játékosok számára egyaránt ajánlott. Az érzékelő nulla simítással, szűréssel vagy gyorsulással rendelkezik a teljes DPI tartományban (200 - 16000 DPI), ezzel rendkívüli mozgáskövetést és egységes érzékenységet biztosít minden sebességnél.
Kényelmes, tartós és könnyű konstrukció
A Logitech G Pro játékhoz tervezett egér tömege a nagyobb kényelem, stabilitás és érzékenység biztosítása érdekében optimalizálásra került. Az eszköz minden egyes apró darabját szigorú teszteknek vetettek alá, amely garantálja, hogy az egér még a legintenzívebb játékmenetek próbáját is kiállja. A Logitech G Pro egér felülete egy speciális bevonattal lett ellátva, amely javít a tartósságon és a fogáson.
Problémamentes funkcionalitás
Mivel nem lehetsz mindig biztos abban, hogy bajnokságokon használt számítógépek is rendelkeznek a megfelelő szoftverrel, neked kell konfigurálnod a saját egeredet. A Logitech G Pro játékhoz tervezett egér önálló memóriával rendelkezik, amely eltárolja a DPI beállításokat, a gombok funkcióit, sőt, még a háttérvilágítási konfigurációt is. Készülj fel mindenre a Logitech Gaming Software alkalmazás segítségével!
Tulajdonságok:
- eSport-játékosok számára tervezett egér
- Hihetetlen sebesség, pontosság és válaszidő
- Csökkentett súly a gyorsabb válaszidőért, szükségtelen ellenállás nélkül
- 6 programozható gomb + a saját memóriájában tárolt beállítások
- A feszítőrendszer javítja a gombok válaszadásának egységességét, és segít csökkenteni a jobb és bal gomb lenyomásához szükséges erőt
- A bal és jobb gombok 20 milliónál több kattintással lettek tesztelve
- Stílusos RGB háttérvilágítás (16, 8 millió szín)
Tulajdonságok:
Max. felbontás: 16000 dpi
Funkciógombok száma: 6
Görgető kerék: Igen
Csatlakozók: USB
Támogatott operációs rendszerek:  Windows Vista / 7 / 8/10
Különleges jellemzők: 32 bites mikrokontroller, 3 integrált profil, Max. gyorsulás 40 G, Max. sebesség 300 IPS, 16. 8 millió szín


Jelenlegi ára: 14 391 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 07:39 .